Wie zijn wij?

DJ School Breda is een muziekschool anno 21ste eeuw. Waar men vroeger op pianoles of vioolles ging, leert DJ School Breda je hoe je de instrumenten samen in een mix tot gehore kan brengen.

Jong en oud krijgt de kans zijn dj-talent te ontdekken en te ontwikkelen. Iedereen vanaf 9 jaar kan terecht voor een cursus Basis DJ, Advanced DJ, Professional DJ en digitaal mixen. Naast dj lessen worden er ook produceerlessen en workshops gegeven.Voor de jongere muziekliefhebbers biedt DJ School Breda de mogelijkheid om ‘spelenderwijs om te gaan met muziek’: Iedere les is een feestje. Onze ervaren instructeurs leggen uit hoe alle knopjes op de hedendaagse dj gear werken, hoe je een goede mix in elkaar zet en hoe je een avond met muziek kunt opbouwen. Of er nu les gegeven wordt aan beginnende of meer ervaren dj’s: de passie voor het dj-vak en de kennis van de nieuwste dj gear dragen wij graag over. DJ School Breda laat zien dat DJ zijn meer is dan alleen op een playknop drukken.

Niet alleen beginnende DJ’s komen lessen volgen bij Dj School Breda, ook de meer ervaren DJ’s komen regelmatig over de vloer. Door de razendsnelle veranderingen en vooral vernieuwingen, blijft het voor de ervaren (en bekende) DJ interessant om zich te laten informeren over nieuwe technieken en de laatste trends bij DJ School Breda

 

DJ SCHOOL BREDA

Locatie

Grenssteen 27
4815PP Breda

Bereikbaar

T. +31 (0) 76 711 55 35
M. 06 305 992 87

Dagelijks bereikbaar van

13:00 tot 22:00 uur

WAT DOEN WIJ

DJ Lessen

Van basis tot professional

Muziek Producer

Lessen van basis tot master

Kinder- verjaardagsfeestjes

Voor iedere leeftijd

Educatie

DJ Lessen op basisscholen en voorgezet onderwijs op locatie

Workshops & Clinics

Workshops op maat gemaakt voor bedrijven

DJ Verhuur

Verzorgen van DJ's voor evenementen

Licht & Geluid

Verhuur van licht & geluid

DJ School Breda werkt graag samen op een sociaal maatschappelijk verantwoorde manier. Een lunchbeatsessie voor het Rode Kruis, de intocht van Sinterklaas, een talentendag samen met YourDing of een open dag voor Jeugdwerk Surplus. Voor stichtingen MakeAWish, Viabellare vervullen wij wensen, het beleven van muziek en draaien van muziek, alles waar men vrolijk van wordt.

Wij werken er graag aan mee om onze passie voor muziek te delen.
Door de hoge mate van kwaliteit die DJ School Breda garandeert, is de behoefte ontstaan deze kwaliteit landelijk door te voeren. Hierdoor is een samenwerking ontstaan waarbij lesprogramma’s op elkaar worden afgestemd en dezelfde kwaliteit overal gegarandeerd kan worden.