Logo DJ School International
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Education

MUZIEKLES OP SCHOOL

Als CRKBO instelling geeft DJ School International al enkele jaren met veel enthousiasme en plezier moderne muziekles op lagere en middelbare scholen (BO / VO).

Omdat muziek belangrijk is voor de ontwikkeling van elk kind, hebben wij voor elke leeftijdscategorie een informatief en interactief lesprogramma ontwikkeld. Tijdens de lessen krijgen de leerlingen op een leuke manier basis muziektheorie en maken ze kennis met het maken en afspelen van digitale muziek volgens de laatste technieken.

MÉÉR MUZIEK IN DE KLAS

Muziek legt een structurele basis voor empathie, sociale binding, kwaliteit van leven, creativiteit, luisteren naar elkaar en openstaan voor verschillen: onmisbare menselijke waarden in onze maatschappij. Muziek is overal, het is onderdeel van ons dagelijks leven. In de klas zorgt het voor een positief schoolklimaat, waarin leerlingen zich afstemmen op elkaar. Muziek in de klas is dus geen vrijblijvende keuze, maar noodzakelijk!

- stichting Méér Muziek in de Klas

E

toonsoort

4

maten

120

bpm

2+

pitch

IN DE KLAS

DJ LES IN DE KLAS

BASISONDERWIJS

Leerlingen van het basisonderwijs maken kennis met het draaien van muziek. DJ les is meerdere keren te boeken. Elke les heeft een vervolg.


Bij een éénmalige DJ les wordt er uitgelegd wat DJ’s doen en mogen de leerlingen veel zelf aan de knoppen draaien. Bij een langer programma kunnen we ook andere onderwerpen meenemen, zodat de leerlingen nog meer leren hoe je nummers aan elkaar kunt draaien.


De opdrachten die zij krijgen gedurende de les werken de leerlingen in tweetallen uit. Wij nemen de DJ-sets, tablets en koptelefoons mee!

Na afloop hebben de leerlingen inzicht in de taken van een DJ en wat er komt kijken bij het mixen van digitale muziek. Doordat ze actief deelnemen leren ze zelf om twee tracks met elkaar te mixen.

Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden, ga naar Educatiewijzer Breda.


 

VOORTGEZET ONDERWIJS

Voor het voortgezet onderwijs hebben wij verschillende programma’s op niveau, maar vaak wordt overleggen met uw organisatie een pakket op maat samengesteld.

Neem voor meer informatie contact met ons op.


 

VERVOLG ONDERWIJS

Ook voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs hebben wij verschillende programma’s voor studenten. Deze geven wij in de vorm van workshops op een externe locatie naar keuze of bij ONSTAGE Experience in Breda.
Interessant als veldactiviteit voor je (muzikale) studie of bijvoorbeeld voor je studentenvereniging of jaarclub.

Neem voor mee informatie contact met ons op.


BASIS ONDERWIJS

Bekijk de mogelijkheden op Educatiewijzer Breda

VOORTGEZET
ONDERWIJS

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

VERVOLG
ONDERWIJS

Bekijk onze workshops of neem contact op.

moderne muziekles op uw SCHOOL?

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

ONZE PARTNERS

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

Aanmelden voor nieuwsbrief

Inloggen

× Hoe kan ik je helpen?