DJ Junior feestje - DJ School International
DJ Workshop bij DJ School Breda en eten bij McDonald's Breda of Hèt Pannekoeckershuys Den Hout.
dj,juniorfeestje,dj,djfeestjes,mcdonaldsbreda,breda,noord-brabant,nederland
22680
page,page-id-22680,page-child,parent-pageid-21738,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

DJ Junior feestje

Vier jouw verjaardag met een DJ Workshop !

Een junior feestje is te boeken vanaf 8 personen, inclusief de jarige(n) vanaf €18,50 per persoon Vanaf 9 Jaar

 

Tijdens de workshop krijgen jongeren de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort. Onze instructeurs leggen uit hoe de knoppen werken en ze gaan ‘naar elkaar luisteren’. Hiermee wordt bedoeld: om beurten een plaat kiezen en de nummers in elkaar laten overlopen.

De kinderen worden ontvangen met een drankje en een gebakje. Hier opvolgend krijgen zij een korte uitleg over muziek en het vak DJ’en. Daarna gaan ze het zelf beleven en samen muziek maken. Je gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Aan het eind van de workshop ontvangt iedereen een goodiebag van Bax-shop.nl,stickers en een DJ Mag mee naar huis.

Tegen een meerprijs van € 35,- hebben wij een cadeaubon beschikbaar voor de jarige. Met deze cadeaubon heeft de jarige recht op een introductieles gedurende 60 minuten. De introductieles kan direct na de workshop worden ingepland.

DJ Junior feestje

Met je vrienden en vriendinnen in de wereld van een dj en producer begeven. Je wordt ontvangen met een drankje en een gebakje, Daarna ga je onder begeleiding van de instructeur naar een van onze dj en produceer lokalen waar je alles krijgt uitgelegd over dj en muziek produceren. In twee teams gaan jullie een eigen plaat maken. Kortom lekker creatief bezig zijn met muziek.

Vanaf €18,50 per persoon (minimaal 10 personen) Vanaf 9 Jaar

 

Kids Stadion Tour 14:00 – 15:00 uur

Ontdek het Rat Verlegh Stadion op een leuke manier! De rondleiding begint bij de hoofdingang. Daar krijg je informatie over de geschiedenis van NAC Breda. Weet je bijvoorbeeld al waar N.A.C. voor staat? Vervolgens gaan we richting de eerste verdieping, waar de sponsors van NAC samenkomen. Weet jij wat een sponsor is? En wat een sponsor voor NAC doet? Je kijkt je ogen in ieder geval uit op deze etage vol met NAC-foto’s, lounges en barren. Onderweg mag je ook nog een kijkje nemen in de perszaal, waar je zelfs op de stoel van trainer Marinus Dijkhuizen mag gaan zitten!

Op de tribunes krijg je van alles te horen over de supporters van NAC, die zorgen voor de geweldige sfeer in het stadion. Natuurlijk wordt er alle tijd genomen, zodat je genoeg foto’s kunt maken. Door de gangen met nieuwe lounges wordt er afgedaald naar het spelersgedeelte: het hoogtepunt van de tour. In de spelerstunnel kruip je echt in de huid van de NAC-spelers. Je ruikt hier het gras en je kunt foto’s nemen in de ‘mixed zone’. De mixed zone is de plek waar de pers na de wedstrijd vragen stelt aan de spelers. Met een beetje geluk mag je ook nog even op de stoel van je favoriete held plaatsnemen in de kleedkamer! Dit en nog veel meer beleef je tijdens de stadiontour door het Rat Verlegh Stadion.

Je kinderfeestje zal vervolgt worden bij DJ School Breda 15:30 -17:00 uur, een ware beleving voor jou en je vriendjes/vriendinnetjes! Samen met jou vrienden en vriendinnen wordt je ontvangen op onze locatie. We nemen je mee naar de historie van muziek en de DJ apparatuur. Heb jij altijd al de DJ Booth van DJ Tiësto willen aanraken? Dat kan vandaag allemaal. Tijdens de workshop krijgen jongeren de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort. De  instructeurs leggen uit hoe de knoppen werken en jullie gaan samen muziek maken en mixen met professionele DJ apparatuur. Om het feestje in NAC-stijl te houden gaan we een NAC-nummer remixen, met de producer,  die in de eerstvolgende thuiswedstrijd in het Rat Verlegh Stadion gedraaid wordt!

Een complete beleving dus in de wereld van een DJ. Na afloop krijgt iedereen een DJ goodiebag.

Extra informatie

  • Dit arrangement is aan te raden voor kinderen vanaf 9 jaar.
  • De kosten van dit kinderfeestje bedragen €19,50 per kind.
  • Dit kinderfeestje is alleen te boeken bij minimaal 8 kinderen en dient altijd vooraf gereserveerd te worden via NAC Breda óf DJ School Breda (kidzclub@nac.nl / kidzclub@djschoolbreda.nl
  • Uitsluitend op woensdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur (Let op: het kinderfeestje start altijd bij NAC, vervolgens wordt er afgesloten bij DJ School Breda)
  • Wat krijg je precies met dit arrangement:
  • Ontvangst bij NAC Breda
  • Cadeautje van NAC Breda; 2 wedstrijdkaartjes voor de eerstvolgende thuiswedstrijd, zodat jij je clublied kan luisteren die je later die dag gaat maken
  • Uur durende rondleiding in het Rat Verlegh Stadion
  • Ontvangst bij DJ School Breda 15:15 uur
  • Eten bij Mc Donalds / Hèt Pannekoeckershuys is niet inbegrepen.

 

McDonald’s Breda

Na het vele muziek maken heeft iedereen natuurlijk honger gekregen. Als de workshop voorbij gaan we met z’n de McDonald’s (loopafstand). Daar krijgen de kinderen een Happy Meal of een Voordeel menu (bij boeking aan te geven).
Vanaf €21,95 per persoon (minimaal 8 personen) Vanaf 9 Jaar

 

Hèt Pannekoeckershuys
Het Pannekoekershuys in Den Hout is perfect geschikt om een verjaardag af te sluiten. Bekend van hun vele variaties en amusement zullen de kinderen zich hier geen moment vervelen!
Vanaf €22,50 per persoon (minimaal 8 personen)  Vanaf 9 Jaar

 

Wanneer ?

Elke woensdag en zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur is gereserveerd voor jouw dj junior feestje.
Bel voor meer informatie 076 711 55 35