[vc_row][vc_column][vc_column_text]

DJ junior feestje bij DJ School Breda

 

Een dj junior feestje is te boeken vanaf 8 personen inclusief de jarige(n). vanaf 18,50 p/p

Dit dj junior feestje is een beleving voor iedereen, vanaf 9 jaar hebben wij een muzikaal dj junior feestje. Tijdens de dj workshop krijgen ze de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort.

De kinderen worden ontvangen met een drankje en een gebakje aansluitend met een korte introductie.

Daarna krijgen ze uitleg over muziek en het dj-vak. We beginnen met een stukje historie en laten we zien en horen hoe het DJ’en is ontstaan. Daarna gaan ze zelf aan de slag met de hedendaagse dj apparatuur.

Tegen een meerprijs van € 35,- hebben wij een cadeaubon beschikbaar voor de jarige. Met deze cadeaubon heeft de jarige recht op 60 min  ‘introductieles’.
Deze les kan meteen ingepland worden naar eigen wens.

 

Kids stadion tour bij NAC Breda ( in verband met zomer vakantie tijdelijk niet beschikbaar)

Ontdek het Rat Verlegh Stadion op een leuke manier! De rondleiding begint bij de hoofdingang. Daar krijg je informatie over de geschiedenis van NAC Breda. Weet je bijvoorbeeld al waar N.A.C. voor staat? Vervolgens gaan we richting de eerste verdieping, waar de sponsors van NAC samenkomen. Weet jij wat een sponsor is? En wat een sponsor voor NAC doet? Je kijkt je ogen in ieder geval uit op deze etage vol met NAC-foto’s. Onderweg mag je ook nog een kijkje nemen in de perszaal, waar je zelfs op de stoel van trainer Stijn Vreven mag gaan zitten!

Op de tribunes krijg je van alles te horen over de supporters van NAC, die zorgen voor de geweldige sfeer in het stadion. Natuurlijk wordt er alle tijd genomen, zodat je genoeg foto’s kunt maken. Door de gangen met nieuwe lounges wordt er afgedaald naar het spelersgedeelte: het hoogtepunt van de tour. In de spelerstunnel kruip je echt in de huid van de NAC-spelers. Je ruikt hier het gras en je kunt foto’s nemen in de ‘mixed zone’. De mixed zone is de plek waar de pers na de wedstrijd vragen stelt aan de spelers. Met een beetje geluk mag je ook nog even op de stoel van je favoriete held plaatsnemen in de kleedkamer! Dit en nog veel meer beleef je tijdens de stadion tour door het Rat Verlegh Stadion.

Extra informatie

 • Dit arrangement is aan te raden voor kinderen vanaf 9 jaar.
 • De kosten van dit arrangement bedragen €19,50 per kind.
 • Dit arrangement  is alleen te boeken bij minimaal 10 kinderen en dient altijd vooraf gereserveerd te worden via NAC Breda óf DJ School Breda kidzclub@nac.nlkidzclub@djschoolbreda.nl
 • Uitsluitend op woensdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur (Let op: het kinderfeestje start altijd bij NAC, vervolgens wordt er afgesloten bij DJ School Breda) 15:30 – 17:00 uur
 • Wat krijg je precies met dit arrangement:
 • Ontvangst bij NAC Breda
 • Cadeautje van NAC Breda; 2 wedstrijdkaartjes voor de eerstvolgende thuiswedstrijd, zodat jij je clublied kan luisteren die je later die dag gaat maken
 • Uur durende rondleiding in het Rat Verlegh Stadion
 • Ontvangst bij DJ School Breda

  Na het vele muziek maken, heeft iedereen natuurlijk honger gekregen. Als de workshop voorbij is, gaan we lekker eten. Hierbij bestaat de keuze uit:

   

Arrangement McDonald’s Breda | Etten-Leur

Bij aankomst van een vestiging naar keuze – Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Hazeldonk en Oud Gastel – staat reeds een tafel gereserveerd. Daar krijgen de kinderen een Happy Meal of Voordeel Menu (vooraf bij boeking aan te geven).

Minimaal 8 personen Vanaf 21,95 p/p

 

Arrangement Hèt Pannekoeckershuys

Tevens is er de mogelijkheid om lekker te gaan eten bij het leukste pannenkoekenhuis, ‘Het Pannekoeckershuys’ in Den Hout. Uiteraard is hier ook weer een tafel gereserveerd in één van de themaruimtes.

Minimaal 8 personen Vanaf 22,50 p/p

Wanneer ?

Elke woensdag en zaterdagmiddag van 15:00 uur is gereserveerd voor jou dj junior feestje. * Kids stadion tour alleen op woensdag.
Bel voor meer informatie 076 711 55 35[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie