DJ Marathon 2016 - DJ School International
De DJ school van Nederland
dj,breda,nieuws
23778
single,single-portfolio_page,postid-23778,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

DJ Marathon 2016

DJ Marathon 2016

DJ Marathon 12 januari 2017

BREDA – Wat een geweldig uniek evenement, de DJ Marathon. Tijdens Serious Request te Breda vond van 19 t/m 21 december de DJ Marathon plaats. Zoals de naam het al zegt, het was een echte marathon. 41 en 12 minuten lang draaiden zowel bekende als jonge talentvolle DJ’s het dak eraf voor het goede doel in Bardancing Kerkplein te Breda. Zeg nu zelf… zo’n bijzonder evenement kan alleen maar in de “DJ Capital of the world” gebeuren.

3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.

De DJ Marathon steunde het initiatief van 3FM d.m.v. haar actie. 42 uur en 12 minuten lang draaiden 57 DJ’s, met onder meer Ben Liebrand, Thomas Newson, The Partysquad. Kill the Buzz, Funkerman, Biggi, Mell Tierra en Darkraver belangeloos mee voor het goede doel. Tijdens de DJ Marathon vond er een livestream plaats waar men dit spectaculaire feest via Youtube en diverse social media niet hoefde te missen.

Het gehele evenement was een groot succes. Zowel de line-up, organisatorisch en de opbrengst voor 3FM Serious Request waren boven verwachting. Het geld komt onder meer van de entree die bezoekers betaalden en een sms-dienst waarmee met het unieke woord “DJ” ge-sms’t kon worden. Met de DJ Marathon kunnen wij maar liefst 1166 kinderen helpen!

De DJ Marathon was een joint venture met DJ School Breda, Stichting DJ School International Breda en Pro DJ School Amersfoort en Amsterdam.

De DJ Marathon sluit niet uit dat er in 2017 geen DJ Marathon zal plaatsvinden. Stay tuned en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

De officiële aftermovie van de DJ Marathon is te bekijken via 3FM d.m.v. de volgende link: Aftermovie DJ Marathon 2016 Serious Request 2016

Date

15 januari 2017

Tags
#breda, #dj #Hardwell #biggi #melltierra
No Comments

Post a Comment