Pioneer DJ DJS 1000

Live remixen en muziek maken in je set is de toekomst!

20 lessen  60 minuten  1100,00 euro (privé les)

Leer werken met de De Pioneer DJ DJS 1000, het is een combinatie van live muziek produceren en draaien tijdens je set.
Je hebt geen ervaring nodig qua muziek maken en of produceren (wel gevoel voor ritme), de eenvoudige works-flow hebt je binnen 30 minuten een beat te maken.

Tijdens de lessen krijg je uitgelegd hoe de Pioneer DJ DJS-1000 werkt, en hoe is toe te passen in je dj set. Je leert je eigen beat te creëren met de aanwezige samplepacks. Uiteraard is het mogelijk je eigen samplepacks te gebruiken - een USB 3.0 - laptop is nodig om de lessen te volgen.

De Pioneer DJ DJS-1000 is de eerste sampler en stapsequencer in onze reeks van muziektools voor DJ’s en producers. Dankzij onze samenwerking met de legendarische synthbedenker Dave Smith hebben we zijn Prophet-6 analoge filters toegevoegd zodat je je creaties een rijke, analoge warmte en presence kunt geven.

Wil je eerst een introductie les ?
Introductie les DJS 1000

Kleurentouchscreen

De 7 inch touchscreen display geeft je direct alle informatie die je nodig hebt.

Stapsequencer

Met een 16-stapsequencer creëer je tot 256 verschillende patronen. Je kunt je loop onmiddellijk opslaan en afspelen, en de schijven gebruiken om de sounds te moduleren. Als visuele ondersteuning reflecteren de knoppen met achtergrondverlichting de kleuren die aan elke sound zijn toegekend.

Tactiele Performance Pads

Laad tot 16 samples op de grote rubberen pads, en vingerdrum vrij om sounds on-the-fly te layeren. De meerkleurige led’s tonen welke samples worden afgespeeld, terwijl je met de Velocity Mode het samplevolume regelt via de druk die je toepast.

Krachtige Processor

Je krijgt alle power die je nodig hebt om met 16 samples tegelijkertijd te spelen – zelfs wanneer je de functies time stretch, pitch bend of de amp envelope gebruikt. En met een flashgeheugen van 8 GB beschik je over voldoende ruimte om de Pioneer DJ DJS-1000 te gebruiken als vrijstaande unit, zonder laptop.

Anologe Filters van Dave Smith

De Pioneer DJ DJS-1000 heeft dezelfde analoge filters als de vermaarde Prophet-6-synthesizer van Dave Smith. Gebruik de regelaars om je sound vorm te geven – Drive, Cut Off en Resonance te manipuleren – en zuivere analoge warmte en presence toe te voegen.

Professionele Begeleidng

Bij DJ School International helpen onze instrecteurs je opweg, zodat je in een korte tijd de gaafste beats & tracks kunt maken.

Bestel je introductieles via onze webshop