Schrijf je in - DJ School International
DJ en/of PRODUCER introductie les, workshop, cursus en/of opleiding. Neem gerust contact op voor meer informatie. DJ SCHOOL INTERNATIONAL | DJ SCHOOL BREDA | DJ SCHOOL BERGEN OP ZOOM | DJ SCHOOL ROOSENDAAL ook leuk als: BEDRIJFSUITJE, PERSONEELSFEEST, VRIENDEN-UITJE, VRIJGEZELLENUITJE, FAMILIE-UITJE, GROEPSACTIVITEIT, TEAM-DAG, VRIJGEZELLENFEEST EN NATUURLIJK ALS KINDERFEESTJE In een gezellige en leuke sfeer een kijkje nemen in de wereld van PRODUCEREN en DRAAIEN, op een school waar muziek maken centraal staat!
dj,les,cursus,djschool,dj,producer,pioneer,noord-brabant,breda,contact,grenssteen,bedrijfsfeest,vrijgezellenfeest,muziek,workshop,roosendaal,bergen-op-zoom,etten-leur
22870
page,page-id-22870,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Schrijf je in

Wie zijn wij?

“DJ School International is een muziekschool anno 21e de eeuw”. Waar men vroeger op pianoles of vioolles ging, leert DJ School International je hoe je de instrumenten samen in een mix ten gehore kan brengen. Jong en oud krijgt de kans zijn dj-talent te ontdekken en te ontwikkelen. Iedereen vanaf 9 jaar kan terecht voor een cursus Basis DJ, Advanced DJ, Master DJ en digitaal mixen. Naast dj lessen worden er ook produceerlessen en workshops gegeven. Voor de jongere muziekliefhebbers biedt DJ School International de mogelijkheid om ‘spelenderwijs om te gaan met muziek’: Iedere les is een feestje. Onze ervaren instructeurs leggen uit hoe alle knopjes op de hedendaagse dj gear werken, hoe je een goede mix in elkaar zet en hoe je een avond met muziek kunt opbouwen. Of er nu les gegeven wordt aan beginnende of meer ervaren dj’s: de passie voor het dj-vak en de kennis van de nieuwste dj gear dragen wij graag over. DJ School International laat zien dat dj zijn meer is dan alleen op een play knop drukken.

Niet alleen beginnende dj’s komen lessen volgen bij DJ School International, ook de meer ervaren dj’s komen regelmatig over de vloer. Door de razendsnelle veranderingen en vooral vernieuwingen, blijft het ook voor de ervaren dj interessant om zich te laten informeren over nieuwe technieken en de laatste trends bij DJ School International.

  • DJ Lessen van basis tot master
  • Muziek produceerlessen van basis tot master
  • Juniorfeestjes
  • DJ Lessen op basisscholen en voorgezet onderwijs op locatie
  • (Bedrijfs) dj workshops / clinics
  • Verzorgen van DJ’s voor evenementen
  • Verhuur van licht en geluid

 

Door de hoge mate van kwaliteit die DJ School International garandeert, is de behoefte ontstaan deze kwaliteit landelijk door te voeren. Hierdoor is een samenwerking ontstaan waarbij lesprogramma’s op elkaar worden afgestemd en dezelfde kwaliteit overal gegarandeerd kan worden.

 

Openingstijden

Maandag     13:00 – 22:00

Dinsdag        13:00 – 22:00

* Woensdag  13:00 – 22:00

Donderdag   13:00 – 22:00

* Zaterdag    10:00 – 18:00

* reservering 15:00 – 17:30 uur kinderfeestjes – workshops

 

Ga verder