Logo DJ School International
Search
Close this search box.

About Us

DJ SCHOOL INTERNATIONAL

Wij zijn DJ School International, al 12,5 jaar dé plek voor elektronische muziekeducatie.! Wist je dat onze school gesteund wordt door niemand minder dan Tiësto? Als een van ‘s werelds meest succesvolle DJ’s, weet hij als geen ander hoe belangrijk een goede opleiding is voor beginnende en gevorderde DJ’s en Producers.

 

Onze school biedt diverse mogelijkheden om je skills te verbeteren. Zo hebben we verschillende DJ en Producer courses voor beginners en gevorderden, waarbij je onder begeleiding van ervaren instructeur je kennis kunt verbreden. Daarnaast werken we samen met reguliere scholen om elektronische muziekeducatie op te nemen in onderwijsprogramma’s.

 

Maar dat is nog niet alles! DJ School International geeft ook leuke en leerzame Workshops op locatie en kun je ook gebruik maken van onze professionele studio’s, die te huur zijn voor zowel individuele als groepsprojecten. Hier heb je toegang tot de nieuwste apparatuur en technologieën, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Of je nu net begint met DJ’en of al een ervaren muzikant bent, bij DJ School International ben je aan het juiste adres. Schrijf je nu in voor één van onze courses, workshops of studioruimtes. Mocht je vragen hebben moderne muzieklessen op scholen of gewoon iets willen weten, neem dan contact met ons op. 

 

Inloggen

× Hoe kan ik je helpen?