PRODUCER

LOGIC PRO | ABLETON | FL STUDIO

De producer cursussen bij DJ School International worden gegeven met de meest populaire producer software zoals: Logic Pro - Ableton en FL studio. Cursussen worden gegeven van starter tot master in een groep, duo of individueel, maar altijd onder vakkundige begeleiding van onze instructeurs. Zo leer je om in een handomdraai  je eigen tracks te maken.

De speciaal ingerichte producer ruimte is voorzien van de laatste technieken, zodat jou muziek productie van starter tot master strak wordt geproduceerd.

Leren produceren is tegenwoordig door te toegankelijke software tools een stuk makkelijker, met een krachtige laptop en koptelefoon produceer je je eigen track of remix je nog voor je live set een plaat.

WAT HEB JE NODIG?

  • Laptop
  • Koptelefoon
  • USB stick

Onder begeleiding van een instructeur ga je je eigen track produceren. Hiervoor is het dus noodzakelijk eigen materialen te hebben, zodat je er thuis mee verder kunt.

INTRODUCTIE DJ /PRODUCER

Introductie van 120 minuten, vanaf 100,-
Geïnteresseerd in zowel dj'en als produceren? DJ School Breda biedt naast de twee losstaande introducties ook een combinatie introductie. Gedurende de twee uur durende, individuele introductieles, leer je de basis facetten van zowel het draaien als het produceren. Ideaal! Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens de introductieles heeft opgedaan. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

INTRODUCTIE PRODUCER

Introductie van 60 minuten, vanaf 75,-
Dit is een eenmalige, individuele kennismakings les waarin de cursist de mogelijkheid krijgt om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het maken van een eigen productie. Wij hebben verschillende DAW software die tijdens deze les behandeld worden, ook kijken we naar het muzikale inzicht en het gevoel voor muziek van de cursist. Evenals bij het dj'en is het hebben van algemene kennis over muziek een pré. Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens  deze les heeft opgedaan. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

PRODUCER STARTER

6 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 300,- p.p.
Je leert de basiskennis van alle onderdelen binnen de software. Dit wil zeggen: Wat gebruik ik? Waarvoor gebruik ik dit? Waarom gebruik ik dit? Daarnaast krijg je uitleg over muziektheorie en opbouw van alle onderdelen binnen een muziekstuk. Ook krijg je uitleg over het mixen van bestaande nummers en het maken van mash-ups in de software.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

PRODUCER BASIS

10 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 625,- p.p.
In deze cursus begin je écht met het leggen van de basis voor het produceren van muziek. Je gaat een bestaande plaat namaken en op die manier kennismaken met alle onderdelen binnen een muziekproductie. Hiernaast krijg je aan de hand van je huiswerk voldoende vrijheid om te experimenteren en ontdekken.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

PRODUCER ADVANCED

10 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 625,- p.p.
Nadat de basis voor het produceren van muziek is gelegd, kun je een stap verder gaan. Het maken van bijvoorbeeld een eigen remix. Hierbij gebruik je bepaalde onderdelen van een bestaand nummer, maar ga je ook écht eigen input geven. Hierbij maak je een begin met het ontdekken van je eigen sound. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je om daadwerkelijk onderdelen van een muziekproductie zelf te bedenken en te maken.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

PRODUCER PRO

10 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 625,- p.p.
Tijd om professioneel aan de slag te gaan met bijvoorbeeld je EIGEN muziekproductie. Tijdens deze cursus ga je jouw eigen track maken! Een ‘original’. Tijdens deze cursus ga je de kennis die tot dusver hebt opgedaan, gebruiken om je eigen muzikaliteit verder te ontdekken. Hierbij staat jouw eigen identiteit, sound en mening als muziekproducer centraal. Tijdens deze cursus leer je dus ook om zelf keuzes te maken in het ‘creatieve proces’.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

PRODUCER MASTER

14 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 850,- p.p.
Tijdens de master cursus gaan we jouw specifieke skills fine-tunen. Ook gaan we zaken waar je nog moeite mee hebt extra uitleggen en behandelen. Deze cursus wordt dus samen met jou, volledig op jou afgestemd. Na deze cursus mag jij jezelf officieel een échte muziekproducer noemen!

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

WIL JE TOCH LIEVER DJ'EN?

Kijk dan op de DJ pagina

DJ