DJ CURSUS

INTRODUCTIE DJ /PRODUCER

Introductie van 120 minuten, vanaf 100,-
Geïnteresseerd in zowel dj'en als produceren? DJ School Breda biedt naast de twee losstaande introducties ook een combinatie introductie. Gedurende de twee uur durende, individuele introductieles, leer je de basis facetten van zowel het draaien als het produceren. Ideaal! Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens de introductieles heeft opgedaan. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

DE DJ WERELD

Introductie van 60 minuten, vanaf 45,-
De introductie is een eenmalige, individuele* les waarin de cursist de mogelijkheid krijgt om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het dj vak. Daarnaast wordt er tijdens deze les gekeken of de cursist aanleg voor dj'en heeft. Dj’s hebben het vermogen om muziek ‘te voelen’. Voor een cursist is het dus noodzakelijk maat en toon te kunnen houden. Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens al heeft. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon

Nu bestellen

DJ JUNIOR - TOT 9 JAAR

10 lessen van ieder 60 minuten, voor 325,- p.p.
DJ Junior is speciaal voor de kinderen van 7 tot 9 jaar, in 10 lessen leer je spelenderwijs omgaan met apparatuur, luisteren naar muziek en DJ technieken.
Ook leer je verschillende ritmes, tempo en stylen muziek en het beatmatchen en mixen van jou favoriete tracks.
Tijdens de DJ Junior lessen leren de DJ’s hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, door de individuele aandacht zal hierop de nadruk liggen.
Gelukkig leren wij je mixen op een hoofdtelefoon zodat je thuis in stilte onze leuke en uitdagende huiswerkopdrachten kunt maken.

Nu bestellen

DJ Starter

10 lessen van ieder 60 minuten, vanaf 275,- p.p.
De cursus DJ Starter is perfect om van het ‘spelenderwijs’ omgaan met muziek, door te groeien naar het ‘serieus’ aan de slag gaan met het mixen van muziek. Tijdens de cursus DJ Starter krijg je alle belangrijke knoppen op de apparatuur uitgelegd. Je maakt echt kennis met de apparatuur en gaat aan de slag met het serieus draaien van muziek. Daarnaast krijg je ook de ruimte om te ontdekken welke muziekstijlen jij het leukste vind en wat er het beste bij jou past. Kortom, deze cursus is de perfecte combinatie van theorie en lekker veel zelf doen. Deze cursus is, in tegenstelling tot DJ Junior, als groepscursus beschikbaar.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

DJ BASIS

8 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 425,- p.p.
Tijdens deze cursus krijgt de cursist de basisbeginselen van het dj-vak uitgelegd. De cursus DJ Basis wordt gevolgd door de cursus DJ Advanced. Tijdens deze cursus DJ Basis leer je de DJ apparatuur aansluiten en bedienen, zodat je kunt beginnen met muziek mixen. Je krijgt te maken met verschillende typen, soorten en stijlen muziek. Ook het op dj-niveau luisteren naar muziek en het tellen van maten horen bij de begintechnieken.Natuurlijk blijft het niet alleen bij de theorie. Je gaat zelf scratchen, loopen, cue-en en noem het maar op. Na de cursus beschik jij over de beginselen van het dj-vak.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

DJ Advanced

10 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 525,- p.p.
Beatmixen is een DJ-techniek om twee of meer muziekstukken zodanig af te spelen dat de beats per minuutvan die muziekstukken synchroon lopen.’ Simpel gezegd: het in elkaar mixen van muziek zodat het tempo en geluid op elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen nummers in elkaar overvloeien en vallen er geen stiltes. Een goede dj kan dit op een manier waarbijniemand de overgang hoort.Zoals hierboven al beschreven wordt,is beatmixen dus niet geschikt voor de beginnende dj. Er wordt dieper ingegaan op de stof die is behandeldtijdens de cursus voor BasisDJ.Het is ook mogelijk om deze cursus af te nemen wanneer je nog geen les hebt gehad bij DJ School Breda, maar al wel ervaring hebt met draaien. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

DJ PRO

10 lessen van ieder 90 minuten, vanaf 525,- p.p.
De Professional cursus is het vervolg op de Advanced cursus en gaat verder waar de Advanced is gestopt. Deze cursus legt de laatste hand aan je mix. Met de cursus zorgen wij ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt door nog dieper in te gaan op je mixtechnieken, toonhoogtes, effecten en filters.Daarnaast gaan we aan de slag om je sets nog spannender te maken. Zodat het niet alleen voor jou maar ook voor je publiek aantrekkelijker wordt.

Beschikbaar als
Individueel Duo Groep

WIL JE TOCH LIEVER PRODUCEREN?

Kijk dan op de pagina Producer pagina

Producer