dj / producer cursus

DJ / Producer - combinatie cursus

Cursusduur: 20 weken individueel
Niveau's: Basis, Advanced, Professional, Master
Lessen: 10 lessen van ieder 90 minuten, om de week.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor de creatieve dj’s die willen produceren en voor de talentvolle producers die willen draaien als dj. Deze combinatie is helemaal aangepast op de tijd van nu. Of je nou wil starten met het maken van edits, mashups en remixen. Of echt jouw eigen sound op producer en dj-gebied wil ontwikkelen. Dan is deze cursus is geschikt voor jou!

Hoe werkt het?
Je vraagt de proefles “dj & producer” aan, zodat wij kunnen zien wat jij al kunt. Aan de hand van jouw niveau als dj/producer worden onze bestaande modules aan elkaar gekoppeld. Hierdoor krijgt iedereen een advies en traject op maat, waarin in jouw ontwikkeling centraal staat. Het traject duurt 10 lessen, deze zijn 90 minuten en zijn om de week op beschikbare dagen en tijden. De ene week krijg je producer-les en de andere week brengen we je draai-skills naar een hoger niveau.

Wat kunnen wij voor je betekenen?
Onze instructeurs hebben veel ervaring in het maken en draaien van muziek. Zij hebben op de grootste festivals gestaan en op verschillende labels gereleaset. Met deze kennis kunnen zij ervoor zorgen dat jij jezelf ontwikkelt op het gebied van zowel draaien als muziek produceren. Daarnaast kunnen wij je helpen met de aanschaf van een DAW, van verschillende dj-gear en een laptop.

Wat leer je?

  • Alles wat je wil leren op het gebied van muziek draaien op verschillende dj gear
  • Alles wat je wil leren op het gebied van muziek produceren Ableton / FL studio
  • Technische kennis
  • Tips & trucs

Kortom: een op maat gemaakt lessenpakket, afgestemd op jouw behoeftes

Een cursus dj en produceren op maat!

Interesse? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of boek meteen je DJ/Producer introductieles.
Op deze manier kunnen wij jouw behoeftes, niveau en wensen in kaart brengen en daarop een advies op maat verzorgen.

CURSUSDAGEN

ma t/m do 13:00 tot 22:00
vr 13:00 tot 18:00
za 10:00 tot 18:00

VOOR MEER INFO

Voor meer informatie en een gepast advies over het te kiezen (DAW) muziek produceer programma kunt u contact opnemen met DJ School International 076 711 55 35 of via Whatsapp 06 305 992 87.