Inschrijven Dance Music Playground - Hosted by DJ School Breda
De DJ school van Nederland
DJ, school, international DJ, DJ school, breda, bergen op zoom, etten-leur, mixen, produceren, leren, kinderfeestjes, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, events, junior,steenakker, grenssteen, pioneer, dapaudio, muziek, produceren
24643
page,page-id-24643,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

 

Dance Music Playground

DJ School Breda organiseert op vrijdag 22 december aanstaande van 14.00 tot 17.30 uur Dance Music Playground. Het is een educatieve en informatie middag, opgezet samen met partners waaronder DDJF, Bax Music, Pioneer DJ, 076 My way of life, Dutch DJSBreda Dance Music en DJ School international, dj’s en producers. Het vindt plaats in Breepark (Breda), de locatie waar ’s avonds Tiësto met verschillende Bredase support acts een energieke show zal geven.

Tijdens Dance Music Playground worden er diverse educatieve en informatieve dj & producer workshops gegeven door special guest dj’s en producers. Ook jij kunt hier aan meedoen! Ben jij geïnteresseerd in het dj en muziek produceer vak en ouder dan 9 jaar? En wil je meedoen aan een workshop? Draaien op het VIP deck? Of je demo laten horen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor een van de activiteiten! Inschrijven kan via de onderstaande inschrijfformulier.

Vergeet niet je USB mee te nemen. Producers van Tiësto zijn aanwezig om zelfgemaakte tracks te beluisteren tijdens de demo drop.
Een bezoek van Tiësto tijdens de educatieve middag is niet uitgesloten.

De middag is voor iedereen en gratis toegankelijk.

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA 

 

DJ workshop

Zowel voor de beginnende als de ervaren dj’s zijn er verschillende workshops te volgen. Tijdens deze leuke doe-het-zelf workshop ontdek je zelf hoe een dj-set werkt en ga je aan de slag met het mixen van muziek. Voor de meer ervaren dj’s gaan we wat meer in op het beatmixen, de effecten en verschillende stijlen draaien. De Pioneer dj-sets, koptelefoons en muziek staan voor je klaar. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Workshop produceren

Zowel de beginnende als gevorderde producers de kans om hun skills, technieken en performance naar een nieuw niveau te brengen tijdens de diverse masterclasses die worden gegeven door verschillende professionele producers.

Demo drop

Maak jij zelf al muziek? Heb je een track die je kunt laten h0ren? En wil je graag feedback van een (bekende) ervaren producer? Dan is dit jouw ultieme kans!
Laat je muziek horen tijdens de demo drop aan een bekende en ervaren producer. Met deze tips kun je jouw track nóg beter maken. Daarnaast kun je ook diverse workshops volgen voor het produceren van (dance)muziek. Voor deze workshops hoef je niet in te schrijven, maar kun je gewoon binnen lopen.

Vergeet niet je USB mee te nemen. Producers van Tiësto zijn aanwezig om zelfgemaakte tracks te beluisteren tijdens de demo drop.

Q&A

Dutch DJ Foundation (DDJF) geeft een Q&A met als doel het behartigen van de belangen van alle Nederlandse dj’s/producers. De presentatie wordt merendeels gegeven door ouders van bekende dj’s/producers uit de Dance industrie . Ook komen er diverse bekende dj’s en producers vertellen over hun ervaringen. Uiteraard mogen er vragen gesteld worden tijdens deze Q&A.

Draaien op het VIP-deck

Ben jij dj en wil jij deze middag draaien op het VIP-deck? Dan kan je deze unieke kans niet overslaan! We zoeken nog enkele dj-talenten die hun kunsten willen tonen op dit event. Ben jij de dj die we zoeken? Vul dan snel het inschrijfformulier in!

Nog geen kaarten voor de avond zelf? Bestel ze hier!

Schrijf in vóór woensdag 20 december!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw geboortedatum (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Straatnaam (verplicht)

Postcode (verplicht)

Ik wil me inschrijven voor: (verplicht)
 DJ Workshop Workshop produceren Demo drop Q&A Draaien op het VIP-deck

Met hoeveel personen wil je je aanmelden? (verplicht)

Wil jij draaien op het VIP-deck? Vul dan hier jouw dj naam, je biografie en een link van je Soundcloud in. Wil je een ander activiteit doen, vul dan ''-'' in.(verplicht)