Introductieles - DJ School International
DJ en/of PRODUCER introductie les, workshop, cursus en/of opleiding. Neem gerust contact op voor meer informatie. DJ SCHOOL INTERNATIONAL | DJ SCHOOL BREDA | DJ SCHOOL BERGEN OP ZOOM | DJ SCHOOL ROOSENDAAL ook leuk als: BEDRIJFSUITJE, PERSONEELSFEEST, VRIENDEN-UITJE, VRIJGEZELLENUITJE, FAMILIE-UITJE, GROEPSACTIVITEIT, TEAM-DAG, VRIJGEZELLENFEEST EN NATUURLIJK ALS KINDERFEESTJE In een gezellige en leuke sfeer een kijkje nemen in de wereld van PRODUCEREN en DRAAIEN, op een school waar muziek maken centraal staat!
dj,les,cursus,djschool,dj,producer,pioneer,noord-brabant,breda,contact,grenssteen,bedrijfsfeest,vrijgezellenfeest,muziek,workshop,roosendaal,bergen-op-zoom,etten-leur,intoductieles,les,introductie,proefles
22662
page,page-id-22662,page-child,parent-pageid-21582,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Introductieles

Kennismaken met de DJ wereld

1 LES, 60 MINUTEN vanaf € 45,00 

De introductieles is een eenmalige, individuele* les waarin de cursist de mogelijkheid krijgt om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het dj vak. Daarnaast wordt er tijdens deze les gekeken of de cursist aanleg voor dj’en heeft. Dj’s hebben het vermogen om muziek ‘te voelen’. Voor een cursist is het dus noodzakelijk maat en toon te kunnen houden. Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens de introductieles al heeft. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij alle vestigingen van DJ School International.

 

*Duo / Groepsles op aanvraag

 

Kennismaken met produceren

1 LES, 120 MINUTEN € 75,00

De introductieles is een eenmalige, individuele* les waarin de cursist de mogelijkheid krijgt om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het maken van een eigen productie. Daarnaast wordt er tijdens deze les gekeken naar het muzikale inzicht en het gevoel voor muziek. Evenals bij het dj’en is het hebben van algemene kennis over muziek een pré. Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens de introductieles heeft opgedaan. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij alle vestigingen van DJ School International.  

 

*Duo / Groepsles op aanvraag

 

Introductieles DJ’en / Produceren

1 LES, 120 MINUTEN € 75,00

Geïnteresseerd in zowel dj’en als produceren? DJ School International biedt naast de twee losstaande introductielessen ook een combinatieles aan. Gedurende de twee uur durende, individuele introductieles, leer je de basisfacetten van zowel het draaien als het produceren. Ideaal! Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens de introductieles heeft opgedaan. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij alle vestigingen van DJ School International.  

 

*Duo / Groepsles op aanvraag

 

Advies op maat

 

Op basis van de introductieles wordt door de instructeur een passend advies gegeven. Het aanbod bestaat uit de volgende modules:

 

 • DJ
  • Basis – Advanced – Professional
 • Digitaal mixen
  • Tractor Pro – Serato – FL Studio – Mixvibes – Rekordbox
 • Produceren
  • FL Studio – Logic Pro – Ableton
 • Workshops
  • juniorfeestje – workshop op maat

INDIVIDUEEL: PRIJS VANAF € 45,-

De prijs van individueel, duo en groepsles verschillen

Aantal lesdagen: 1

Direct in te plannen

LESTIJDEN MA- DI - WO - DO - VR

13:00 – 22:00 uur

LESTIJDEN ZATERDAG

12:00 – 18:00 uur