KENNISMAKEN MET

 

DE DJ WERELD

Introductie van 60 minuten, vanaf 60,-

De introductie is een eenmalige, individuele* les waarin de cursist de mogelijkheid krijgt om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het dj vak. Daarnaast wordt er tijdens deze les gekeken of de cursist aanleg voor dj'en heeft. Dj’s hebben het vermogen om muziek ‘te voelen’. Voor een cursist is het dus noodzakelijk maat en toon te kunnen houden. Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens al heeft. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon

Nu bestellen

Muziek produceren

Introductie van 60 minuten, vanaf 75,-

Dit is een eenmalige, individuele kennismaking les waarin de cursist de mogelijkheid krijgt om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het maken van een eigen productie. Wij hebben verschillende DAW software  die tijdens deze les behandeld worden, ook kijken we naar het muzikale inzicht en het gevoel voor muziek van de cursist. Evenals bij het dj'en is het hebben van algemene kennis over muziek een pré. Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens  deze les heeft opgedaan. Heb je al ervaring met muziek produceren en je wil verdieping en naar de next level, onze Ableton en FL studio instructeurs beantwoorden je vragen.

De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

DJ & PRODUCEREN

Introductie van 120 minuten, vanaf 110,-

Geïnteresseerd in zowel dj'en als produceren? DJ School Breda biedt naast de twee losstaande introducties ook een combinatie introductie. Gedurende de twee uur durende, individuele introductieles, leer je de basis facetten van zowel het draaien als het produceren. Ideaal! Naar aanleiding van de introductieles wordt een cursus geadviseerd. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis die de cursist tijdens de introductieles heeft opgedaan. De introductieles kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

ADVIES OP MAAT

Op basis van de introductieles wordt door de instructeur een passend advies gegeven.
Het aanbod bestaat uit de volgende modules: