DJ & PRODUCER CURSUS!

WIJ BIEDEN INTRODUCTIE-LESSEN AAN VOOR:

 

introductie-les op maat

DJ INTRODUCTIE LES 

Introductie les duurt  60 minuten

Deze eenmalige en individuele les is bedoelt om in te schatten welk niveau de cursist heeft en daarnaast geeft het de mogelijkheid om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is in het dj-vak. Naar aanleiding van de introductie-les wordt een cursus geadviseerd die aansluit op het niveau van de cursist. Hierbij wordt gekeken naar de basiskennis, het gevoel voor de muziek en het aanhouden van de maat.

De introductie-les kan ook als cadeau gegeven worden door middel van een cadeaubon. 

Nu bestellen

DE PRODUCER

Introductie les duurt 60 minuten

Deze eenmalige en individuele les is bedoelt om in te schatten welk niveau de cursist heeft en daarnaast geeft het de mogelijkheid om te kijken of hij/zij geïnteresseerd is om te produceren. Er wordt tijdens deze les gekeken naar de basiskennis van de cursist betreffende de DAW, de muziektheorie en het muziekinzicht. Aan de hand van deze informatie wordt er een cursus aanbevolen voor de cursist. Naast dat onze cursussen op verschillende niveaus zijn ingericht, zijn ze ook onder te verdelen in Ableton, FL studio 

De introductie les kan ook als cadeau gegeven worden, door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

dj & producer cursus
introductie-les op maat

DJ & PRODUCER INTRODUCTIE LES

Introductie les duurt  120 minuten 

Deze introductie-les is speciaal ingericht voor mensen die zowel willen draaien als produceren, ook wel de dj & producer cursus. Tegenwoordig is het belangrijk dat een dj zichzelf kan onderscheiden met zijn eigen muziek, dit kan alleen als hij/zij verstand heeft van produceren. Gedurende deze twee uur durende individuele introductie-les worden alle basis facetten van zowel draaien als produceren getoetst. Naar aanleiding van deze les wordt een cursus geadviseerd die aansluit op het niveau van de cursist. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de basiskennis, maar ook naar de 'feeling' voor het vak. 

De introductie-les kan ook als cadeau worden gegeven door middel van een cadeaubon.

Nu bestellen

ADVIES OP MAAT

Naar aanleiding van de introductie-les wordt door de instructeur een passende cursus geadviseerd. Op basis van het niveau van de cursist wordt de juiste module geselecteerd. Hierdoor is elke cursus op maat en zorgt het voor de juiste ontwikkeling van de cursist. Hieronder staat ons aanbod van de verschillende modules die wij aanbieden: