Wij zijn de muziekschool van de 21e eeuw. Een broedplaats van nieuwe talenten op muzikaal gebied.

Waar men vroeger op pianoles of vioolles ging, leren wij je hoe je de instrumenten samen in een mix ten gehore kan brengen tijdens de lessen.

Meerdere les lokalen voor zowel dj als muziek produceren, bieden de mogelijkheid op elk niveau lessen te volgen. Aanwezige dj gear en muziek produceer producten zijn up 2 date. Jong en oud krijgt de kans zijn dj-talent te ontdekken en te ontwikkelen. Iedereen vanaf 9 jaar kan terecht voor een dj / muziek produceren lessen, Starter, Basis, Advanced, Professional en Master.

Voor de doelgroep 7-9 jaar bieden wij de mogelijkheid om ‘spelenderwijs om te gaan met muziek en dj gear. DJ junior lessen is een feestje met een educatief doel.

Ervaren instructeurs leggen uit hoe alle knopjes op de hedendaagse dj gear werken. Hierdoor leer je een goede mix in elkaar te zetten en hoe je een avond met muziek kunt opbouwen.

Of er nu les gegeven wordt aan beginnende of meer ervaren dj’s: de passie voor het dj-vak en de kennis van de nieuwste dj gear dragen wij graag over.  DJ zijn meer is dan alleen op een play knop drukken.

Niet alleen beginnende dj’s komen lessen volgen bij DJ School International. Ook de meer ervaren dj’s komen regelmatig over de vloer. Door de razendsnelle veranderingen blijft het ook voor de ervaren dj interessant om zich te laten informeren over nieuwe technieken en de laatste trends.

Door de hoge mate van kwaliteit die DJ School International garandeert, is de behoefte ontstaan deze kwaliteit landelijk door te voeren. Hierdoor is een samenwerking ontstaan waarbij lesprogramma’s op elkaar worden afgestemd en dezelfde kwaliteit overal gegarandeerd kan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *