Wij zijn de muziekschool van de 21e eeuw. Een broedplaats van nieuwe talenten op muzikaal gebied.

Waar men vroeger op pianoles of vioolles ging, leren wij je hoe je de instrumenten samen in een mix ten gehore kan brengen tijdens de lessen.

Meerdere les lokalen voor zowel dj als muziek produceren, bieden de mogelijkheid op elk niveau lessen te volgen. Aanwezige dj gear en muziek produceer producten zijn up 2 date. Jong en oud krijgt de kans zijn DJ-talent te ontdekken en te ontwikkelen. Iedereen vanaf 7 jaar kan terecht voor cursussen DJ en muziek produceren.

Voor de doelgroep vanaf 7 jaar bieden wij de mogelijkheid om “spelenderwijs” te leren draaien en produceren.

Onze ervaren instructeurs leggen stapsgewijs uit hoe de technieken te gebruiken op de hedendaagse DJ gear. Hierdoor leer je een goede mix in elkaar te zetten en hoe je een avond met muziek kunt opbouwen.

Of er nu les gegeven wordt aan beginnende of meer ervaren DJ’s: de passie voor het DJ-vak en de kennis van de nieuwste DJ gear dragen wij graag over. “DJ zijn meer is dan alleen op een playknop drukken.”

Niet alleen beginnende dj’s komen lessen volgen bij DJ School International. Ook de meer ervaren DJ’s komen regelmatig over de vloer. Door de razendsnelle veranderingen blijft het ook voor de ervaren DJ interessant om zich te laten informeren over nieuwe technieken en de laatste trends.

Door de hoge mate van kwaliteit die DJ School International garandeert, is de behoefte ontstaan deze kwaliteit landelijk door te voeren. Hierdoor is een samenwerking ontstaan waarbij lesprogramma’s op elkaar worden afgestemd en dezelfde kwaliteit overal gegarandeerd kan worden.

Heb je nog vragen stuur ons een bericht ! 

=