BAX-SHOP.nl - DJ School International
Naast Dj / produceer lessen geven wij ook advies. Onze huis leverancier "de grootste van de Benelux" op het gebied van Dj / produceren / licht en geluid is een perfecte aansluiting op de wensen van onze cursisten. Het bestellen gaat ook bij ons op lokatie via een directe verbindingen ontvangen onze cursisten hun producten thuis. Een kortingsbon zorgt er ook nog eens voor dat je altijd de laagste prijs hebt met de maximale kwaliteit.
dj,producer,bax-shop.nl,dj's,pioneer,pioneerdj,apparatuur
22393
page,page-id-22393,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

BAX-SHOP.nl

Naast dj / produceer lessen geven wij ook advies.

Onze huisleverancier, “de grootste van de Benelux”, op het gebied van Dj / produceren / licht en geluid  is een perfecte aansluiting op de wensen van onze cursisten.  Het bestellen gaat ook bij ons op lokatie via een directe verbindingen ontvangen onze cursisten hun producten thuis. Een kortingsbon zorgt er ook nog eens voor dat je altijd de laagste prijs hebt met de maximale kwaliteit.

 Nieuwe cursisten ontvangen een unieke kortingscode!

 

 

Regelmatig geven wij ook DJ Demo’s op lokatie in Goes, kijk op de event agenda.

Bax-shop.nl B.V. is een klantgerichte en service minded speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties.