Annuleringsvoorwaarden DJ School International

Wij hanteren de onderstaande voorwaarden.

  •  Tot 14 dagen na inschrijving van een cursus kan gratis en zonder opgave van redenen worden geannuleerd. Indien er al betalingen hebben plaatsgevonden door de cursist zullen deze binnen 30 dagen worden teruggestort.
  • 7 dagen na inschrijving voor de cursus of workshop ben je verplicht om de volledige kosten van de cursus of workshop te betalen. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de cursist vindt geen restitutie van de kosten plaats. DJ School International is niet verantwoordelijk voor de deelname aan de lessen.
  • Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende datum en tijd van cursus of workshop mogelijk, binnen 4 weken na eerder afgesproken datum en tijd of vervanging. De cursussen zijn niet over draagbaar naar andere deelnemers en of familie/vrienden.
  • Betalingen die door ons zijn ontvangen zonder dat er een inschrijving via de website heeft plaatsgevonden worden beschouwd als een inschrijving. Zij worden alleen geretourneerd wanneer dit binnen de hierboven gestelde regels valt.

Wanneer je je hebt aangemeld voor een cursus of workshop, waarvan de data zijn vastgesteld dient de factuur vóór de cursus en of workshop te worden voldaan. Mits anders is overeengekomen.
Je ontvangt na aanmelding een factuur, Tikkie of je betaald via een webshop betaling.

Je dient dit wel schriftelijk te doen door een e-mail te sturen naar adm@djschoolinternational.com